test

Palveluohjaaja (4), kesätyö

Hakuaika päättyy  16.4.2023 14:30

Ikäihmisten palveluissa, Ikäkeskus, Oulun eteläinen -vastuualueella on haettavana neljä (4) palveluohjaajan kesäsijaisuutta.

Ikäihmisten palvelut koostuu neljästä palvelukokonaisuudesta: ikäkeskus, kotiin annettavat palvelut, ympärivuorokautinen asuminen ja arviointi- ja kuntoutusyksiköt. Ikäkeskus sisältää seuraavat toiminnot: palveluohjaus, päivätoiminta, ikäneuvola ja tukipalvelut sekä ostot.

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Palveluohjaaja työskentelee Ikäkeskuksessa ja tehtävänkuvaan kuuluu asiakas- ja palveluohjaus, palvelutarpeen arviointi ja kotona asumista tukevien palvelujen myöntäminen sekä toimiminen asiantuntijana kotikuntoutuksessa yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa ja muut tehtävät.

Tehtävät edellyttävät liikkumista Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Oulun eteläisen alueella ja tarvittaessa myös Rannikkoseudun alueella, joten tämän vuoksi voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän kannalta välttämättömiä.

Arvostamme työkokemusta ikäihmisten palveluiden kokonaisuudesta, itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta, positiivista asennetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palveluohjaajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Noudatamme virka-/työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa Johanna Nissinen, p. 044 419 5418. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan