test

Haemme

PALVELUOHJAAJAA PAKOLAISTEN KOTOUTTAMISPALVELUIHIN

Etsimme palveluohjaajaa määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen ajalle 1.4.2022-31.8.2023. Työ on kiintiöpakolaisten parissa tehtävää kokonaisvaltaista kotouttavaa sosiaalityötä yksilöiden ja perheiden sekä yhteistyöverkostojen kanssa. Eduksi katsotaan kokemus pakolaistyöstä, kotouttamislakien ja suomen yleis- ja erityislakien sekä palvelujärjestelmän tuntemus.

Kotouttamispalvelut tukevat asiakkaita kotoutumisen alkuvaiheessa noin neljän vuoden ajan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, säännöllisen työnohjauksen, kilpailukykyisen palkan, mukavat ammattitaitoiset työkaverit, hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden ammattia täydentävään koulutukseen.

Palveluohjaajan sijaisuus on haettavana 15.1.2022 alkaen. Palkka 2978,01 eur/kk. Haastattelemme hakijoita mahdollisuuksien mukaan jo ennen hakuajan päättymistä.

Edellytämme sosiaalihuollon ammatillista kelpoisuutta (817/15 § 7), hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista asennetta työtäsi kohtaan. Tehtävässä vaaditaan koko työsuhteen ajan tartuntatautilain 45 § mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa sosiaalityön johtaja Sanna Kortesoja, p. 03 6801 259, sanna.kortesoja@janakkala.fi. ja palveluohjaaja Jonna Sahisalmi, p. 03 6801 466, jonna.sahisalmi@janakkala.fi
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 11.2.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö, Pakolaispalvelut

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 11, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat