Skip to main content
test

Tervetuloa

PALVELUOHJAAJAKSI TYÖIKÄISTEN PALVELUIHIN

Janakkalan kunta hakee palveluohjaajaa työikäisten palveluiden vakituiseen virkaan 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palveluohjaaja työskentelee osana työikäisten palveluiden tiimiä. Tiimiin kuuluu kaksi sosiaalityöntekijää, kolme palveluohjaajaa ja etuuskäsittelijä. Toinen sosiaalityöntekijöistä toimii työikäisten palveluiden tiimivastaavana.

Aikuissosiaalityö on monipuolista ja pitkäjänteistä asiakkaan tilanteeseen kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan pyrkivää muutostyötä. Aikuissosiaalityön tavoitteena on vahvistaa henkilön toimintakykyä, ehkäistä sosiaalisten ongelmien syntyä ja kartoittaa asiakkaan elämäntilannetta, vahvuuksia ja voimavaroja. Työnkuvaan kuuluvat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmat, suunnitelmallinen asiakastyö yhdessä asiakkaan ja yhteistyötahojen kanssa, täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotukipäätösten tekeminen sekä sosiaalihuoltolain mukainen päätöksenteko. Olemme mukana työllisyyden kuntakokeilussa, jossa kunta vastaa osin alueensa työ- ja elinkeinopalveluiden tarjoamisesta. Sosiaalityön osalta käytössämme on Pro Consona- järjestelmä.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, kilpailukykyisen palkan, mukavat ammattitaitoiset työkaverit, hyvän työilmapiirin, säännöllisen työnohjauksen sekä mahdollisuuden ammattia täydentävään koulutukseen.

Tämän lisäksi tarjoamme EazyBreak-liikuntaedun sekä uimahallin ja kuntosalien maksuttoman käytön. Työterveytemme hoitaa Terveystalo.

Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Palveluohjaajan virka on haettavana 20.6.2022 alkaen. Palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaan (2978,01 eur/kk). (Uuden sote-sopimuksen mukainen yleiskorotus lisätään tehtäväkohtaiseen palkkaan.)

Edellytämme vahvaa kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon ja tiimityöskentelyyn. Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä positiivista suhtautumista omaan työhösi.

Haastattelemme hakijoita mahdollisuuksien mukaan jo hakuprosessin aikana.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen kelpoisuus ja sosionomi AMK tutkinto.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa perhe- ja sosiaalipalveluiden johtaja Sanna Kortesoja, p. 03 6801 259 sanna.kortesoja@janakkala.fi ja ajalla 20.6.-17.7.22 sosiaalityöntekijä Sari Kanerva, p. 03 6801 357 sari.kanerva@janakkala.fi
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 22.7.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Sosiaalityö, Aikuissosiaalityö

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat