Skip to main content
test
Palveluohjaaja - Keravan kaupunki

Haemme omaishoidon tuen palveluohjaajaa vakinaiseen toimeen 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävä sijoittuu Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialan arjessa selviytymistä tukevien palveluiden vastuualueelle, kotona asumista tukevien palveluiden ja ostopalveluiden tehtäväalueelle.

Vanhusten ja vammaisten asiakas- ja palveluohjausyksikössä toimii ikääntyneiden palvelutarpeen arviointitiimi, omaishoidon tuki sekä vammaispalvelut.

Työtehtäväsi sijoittuvat omaishoidon tuen tiimiin. Tiimissä työskentelee kaksi palveluohjaajaa sekä lähihoitaja. Työtehtävä sisältää omaishoidettavan palvelutarpeen arviointia, jonka tukena käytetään muun muassa lääkärinlausuntoja, moniammatillisen ryhmän asiantuntemusta sekä soveltuvia mittareita. Palveluohjaajana toimit esittelijänä moniammatillisen työryhmän työskentelyssä, jossa päätetään asiakaskohtaisesta omaishoidon tuesta. Valmistelet päätöksentekijälle omaishoidon tuen päätökset. Tehtäviisi kuuluu myös hoito- ja palvelusuunnitelman tekeminen yhdessä asiakkaan ja omaishoitajan kanssa. Palveluohjaajana seuraat myös omaishoidon tuen palvelun toteutumista.

Työhön kuuluu asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa puhelimitse sekä kotikäynneillä.

Arvostamme aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Työtehtävässä menestymisen kannalta katsomme tärkeäksi aiemman kokemuksen työstä omaishoidon parissa ja/tai ikäihmisten tai lasten kanssa tehtävästä arviointityöstä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Työsi tueksi saat moniammatillisen tiimin, jotka tekevät kaikki yhdessä työtä saman päämäärän, eli keravalaisten ikäihmisten hyvinvoinnin eteen. Tarjoamme sinulle toimivat työvälineet ja mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Koeaika määräytyy palvelussuhteen keston perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto (sosionomi, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai geronomi). Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia. Työ on päivätyötä.

Hakuaika päättyy 18.7.2022 kello 15.00. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kerava.fi
https://www.youtube.com/watch?v=Zm1VWEXTVCU

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Vanhusten ja vammaisten asiakas- ja palveluohjausyksikön johtava sosiaalityöntekijä Jari Meklin, puhelimitse 040 318 4353 tai sähköpostitse jari.meklin@kerava.fi (4. - 18.7.)
Kotona asumista tukevien palvelujen ja ostopalvelupäällikkö Satu Kiuru, 040 3183106, satu.kiuru@kerava.fi (20.6. - 1.7.)

Lisätietoja

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala

Kerava on 37 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.


Osoite: Metsolantie 9 C, 04230 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat