Skip to main content
test
PALVELUOHJAAJA - Hämeenkyrön kunta


HAETTAVANA PALVELUOHJAAJAN TOIMI


Haemme Päiväkeskus Aurinkorinteen yhteydessä toimivalle Lähitorille palveluohjaajaa.

Työtehtäviin kuuluu mm. kuntalaisten hyvinvointiin ja erilaisiin elämäntilanteisiin liittyvää palveluohjausta ja neuvontaa, monipuolista ja laaja-alaista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa sekä Lähitoritoiminnan aktiivista kehittämistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn innovatiivisessa ja osaavassa työyhteisössämme sekä kilpailukykyisen tehtäväkohtaisen palkan. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä, asiakaslähtöistä ja kehitysmyönteistä toimintatapaa, organisointikykyä, kiinnostusta hyvinvointiteknologian ja digitalisaation mahdollistamiin ratkaisuihin, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen sekä verkostomaiseen työskentelyyn.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto sekä Valvira-rekisteröinti. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on SOTE-sopimuksen mukainen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta 13.7.2022 klo 15.45 mennessä.

Toimi on täytettävissä 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja sähköpostitse: kotihoidon päällikkö Sirpa Hiltunen, sirpa.hiltunen@hameenkyro.fi

Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sirpa.hiltunen@hemeenkyro.fi

Lisätietoja

Hämeenkyrön kunta perusturvapalvelut

www.hameenkyro.fi


Osoite: Tunnelikuja 1, 39100 Hämeenkyrö

Sinulle suositellut työpaikat