Skip to main content
test
Palveluohjaaja - Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle - Pistetään yhdessä hihat heilumaan

Haemme palveluohjaajaa Kaarean sairaalan keittiöön Saloon määräaikaiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Palvelemme asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Meillä pääset mm. ohjaamaan tuotantoa, valmistamaan ruokaa, tekemään työvuorolistoja sekä elintarviketilauksia.

Toivomme sinulta innostunutta otetta ja kiinnostusta keittiötyöhön sekä soveltuvaa alan koulutusta ja sopivaa työkokemusta. Hallitset yleisimmät tietokoneohjelmat, eduksesi katsomme kokemuksen jostain tuotannonohjausjärjestelmästä (meillä käytössä Aromi 14). Ihan kaikkea ei kuitenkaan tarvitse heti osata, vaan perehdytämme sinut työtehtäviisi. Tärkeintä on, että omaat tehtävään sopivan asenteen. Olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, pidät vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista. Haluat olla mukana luomassa onnistuneita asiakaskokemuksia.

Me Kaareassa työskentelemme arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä, työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää ja hae paikkaa!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne Tuusa anne.tuusa@kaarea.fi
p. 050 366 4454 Jos en pysty vastaamaan, soitan sinulle takaisin.

Lisätietoja

Kaarea Oy ruokapalvelut

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on lähes 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Salo, 24130 Salo
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat