Skip to main content
test
Palveluohjaaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut hakee palveluohjaajaa Ohjaamopalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 8.2.-7.12.2023.

Palveluohjaajan työtehtävänä on toteuttaa ja kehittää Ohjaamopalveluita Kirkkonummella alle 30-vuotiaille nuorille. Työn keskiössä on vailla työtä, opiskelupaikkaa tai muita palveluja olevien nuorten tukeminen ja oman polun löytämisessä auttaminen. Työn tavoitteena on tukea nuoria, jotka ovat syrjäytyneitä tai syrjäytymisvaarassa sekä auttaa heitä sellaisten palvelujen ja tukien piiriin, joita he yksilöllisen tarpeen mukaisesti tarvitsevat.

Sinulla on innokas työympäristö Kirkkonummen Ohjaamopalveluissa, missä lisäksesi työskentelee kaksi palveluohjaajaa, kaksi etsivää nuorisotyöntekijää, TE-palveluiden asiantuntija sekä maahanmuuttokoordinaattori.

Palveluohjaajana olet mukana toteuttamassa monialaista verkostoyhteistyötä, johon kuuluvat mm. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelut, KELA, työnantajat, oppilaitokset, SVEPS, työvoimapalvelut, koulut, vapaa-ajan toimijat ja Puolustusvoimat. Ryhmämuotoisen asiakastyön kehittäminen ja toteuttaminen sekä nuorten palvelut sosiaalisessa mediassa on yhtenä osana palveluohjaajan tehtävää. Lisäksi tehtävänä on toiminnan ulkoisen ja sisäisen viestinnän suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Tilastoinnissa käytämme PARent- järjestelmää.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Hakijalle on eduksi kokemus maahanmuuttajatyöstä, nuorten kanssa työskentelystä, molempien kotimaisten kielten hallinnasta sekä ajokortista ja omasta autosta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 649 euroa kuukaudessa. Työaika on yleistyöaika 38 tuntia 15 min. viikossa.

Kirkkonummen kunta tarjoaa työntekijöilleen koulutuksia ja vuosittain vaihtuvia etuisuuksia. Kunnan työntekijöiden henkilöstöetuja vuonna 2023 ovat mm. maksuton uintimahdollisuus uimahallissa, kansalaisopiston kursseja 200 euroon saakka sekä mahdollisuus osallistua useisiin erilaisiin harrastuskerhoihin.

Työ alkaa 8.2.2023 tai sopimuksen mukaan. Haastatteluja käydään jo hakuaikana. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävää täytettäessä koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluihin 6.2.2023 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi.


Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot: Ohjaamopalveluiden vastuuhenkilö, etsivä nuorisotyöntekijä Eija Rajavaara p. 040-8321906.

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Vapaa-aikapalvelut, Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat