Skip to main content
test
Palveluohjaaja, hakua jatkettu 1.10.2023 saakka - Seinäjoen kaupunki

Palveluohjaajan toimi Seinäjoen kaupungin Ruoka- ja siivouspalvelut - yksikössä


Haemme asiakaspalveluhenkistä puhdistuspalvelualan ammattilaista palvelupäällikön työpariksi. Palveluohjaajan tehtävänä on toimia puhtausalan käytännön asiantuntijana kaupungin siivouskohteissa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ma-pe ajoittuen klo 6 -18 välille.

Tehtäviisi kuuluu laitoshuoltajien päivittäisen työn ohjaaminen, perehdyttäminen ja laadukkaan työn varmistaminen. Toimit myös esimiehesi sijaisena.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva tutkinto esim. lähiesimiehen ammattitutkinto, aikaisempi opistoasteen tutkinto, siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto tai vastaava. Arvostamme alan tehtävien ja työn ohjaamisen monipuolista työkokemusta usean vuoden ajalta, siivoustyön mitoitusohjelman tuntemusta ja hyviä atk-perustaitoja.

Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö-, ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 2 704,21 € / kk + puhelinetu. Nou-datamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 10.10.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 1.10.2023 ansioluetteloineen sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastattelut alkavat vkolla 36. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Pirjo Kujanpää p. 044 340 2549, pirjo.kujanpaa@seinajoki.fi. ma-pe klo 9 -15.

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Ruoka- ja siivouspalvelut
Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat