test

Palveluohjaaja Haminan puhtauspalveluihin

Hakuaika päättyy  7.4.2023 23:59

Hei sinä puhtausalan ammattilainen, haluaisitko työskennellä palveluohjaajana sosiaali- ja terveysalan siisteimmässä työpaikassa?

Haemme tiimiimme palveluohjaajaa työskentelemään Haminan puhtauspalveluissa. Työpisteesi sijaitsee Haminassa, mutta yksikön työkohteet sijaitsevat Haminan, Virolahden ja Miehikkälän alueella. Kohteet ovat erilaisia sosiaali- ja terveyspalveluiden yksiköitä.

Asiakaspalveluhenkinen puhtauspalveluiden palveluohjaaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä palveluesimiehen ja muiden palveluohjaajien kanssa. Tarjoamme sinulle vakituista työtä mielekkäässä työyhteisössä!

Palveluohjaajana työtehtäviisi kuuluu mm. sairaalahuoltajien perehdyttäminen, opastaminen ja ohjaaminen sekä palvelujen järjestäminen asiakkaan tarpeiden mukaisesti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa sijaistat työalueesi palveluesimiestä. Olet puhtausalan vahva ammattilainen ja sinulta löytyy kokemusta myös puhtauspalvelualan työnohjaustehtävistä. Olet valmis tarttumaan niin ylläpito- kuin perussiivoustehtäviinkin. Työtehtävissä tarvitaan määrätietoista otetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Olennainen osa työtehtävääsi on myös opiskelijoiden tukena toimiminen.

Tarjoamme sinulle:
-vakituisen kokoaikatyön
-päivätyön liukuvalla työajalla
-mukavan ja kannustavan työyhteisön
-monipuolisia puhtausalan työtehtäviä
-kilpailukykyisen palkan, jota kokemuksesi kasvattaa
-kattavan perehdytyksen ja esihenkilöiden tuen


Katsomme tehtävään eduksi Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tai muun soveltuvan alan koulutuksen. Etsimme kuitenkin ensisijaisesti koulutusmyönteistä puhtausalan osaaja ja toivomme sinun sitoutuvan tarvittavaan kouluttautumiseen.

Odotamme palveluohjaajalta palveluhenkisyyttä, joustavuutta, ajantasaisia tietoteknisiä taitoja sekä kustannustehokasta ajattelua. Työ sisältää liikkumista eri kohteiden välillä, joten edellytämme tehtävään B-ajokorttia. Oman auton käyttö katsotaan eduksi, mutta työajoja on mahdollista ajaa myös yrityksen autolla.

Arvostamme henkilöstömme työhyvinvointia, jonka vuoksi toivomme myös palveluohjaajaltamme aktiivisuutta työyhteisömme kehittämisessä ja eteenpäin viemisessä. Toivomme saavamme sinusta osaavan ja asiantuntevan lisän kehittyvään tiimiimme!

Haethan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työsi alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Jätä hakemuksesi tehtävään klikkaamalla "Hae työpaikkaa" ja täyttämällä lomakkeen Kuntarekryn kautta TAI lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen pinja.halttunen@kymenhva.fi

Tutustu tarkemmin yhtiöömme: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/kymen-tuki/


Tervetuloa osaajien joukkoon!

Sari Mäkelä, palveluesimies
p. 040 612 5851
sari.makela2@kymenhva.fi
Pinja Halttunen, rekrytointikoordinaattori
p. 040 661 5976
pinja.halttunen@kymenhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Kymen Tuki eli Kymenlaakson hyvinvointialueen tuki- ja kiinteistöpalvelut Oy on Kymenlaakson hyvinvointialueen konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa yli 500 ammattilaisen voimin monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon tukipalveluita mm. rakennuttamisen, puhtauspalvelujen, kiinteistönhuollon, sisäisen logistiikan, hoitolaitekeskuksen, lääkintätekniikan, kuljetusten sekä toimitilapalveluiden saralla. Tutustu työnantajaan