Skip to main content
test
Palveluohjaaja (kotihoito ja asumispalvelut) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee kahta (2) palveluohjaajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin ikääntyneiden sosiaalityöhön 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toinen tehtävistä sijoittuu kotihoidon alueelle ja toinen asumispalveluiden alueelle.

Vahvistamme ikääntyneiden sosiaalityötä. Etelä-Savon hyvinvoitialueelle ollaan parhaillaan rakentamassa gerontologisen sosiaalityön mallia. Toimintamalliin linkittyviä rakenteita luodaan asiakasrajapintaan, palvelutarpeiden tunnistamiseksi ja palvelujen varmistamiseksi. Palveluasumisessa ja kotihoidossa jo asiakkuudessa olevien asiakkaiden ja heidän edustajiensa sosiaalietuuksien ohjaus ja talousneuvonta otetaan osaksi jatkuvaa palvelutarpeen arviota sekä palvelua.

Palveluohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina ikääntyneiden asiakkaiden sosiaalityössä. Tehtäviin kuuluu osallistuminen olemassa olevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointiin. Tavoitteena on kotihoidon ja asumispalveluiden henkilöstön ohjaus ja neuvonta sosiaalityön huomioimiseksi osana asiakkaan palvelukokonaisuutta. Lisäksi palveluohjaaja toimii myös asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä ja käytännön hoitotiimeissä. Tehtävä vaatii palvelurakenteen tuntemusta ja yhteistyöverkostossa toimimista sekä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta ikäihmisten kanssa toimimiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään voimassa olevaa ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän hoitamisen kannalta suotavaa. Eduksi luetaan tuntemus ikääntyneiden palveluista ja verkostoista.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoito: Maija Loponen ajalla 17.6-6.7. puh. 050 389 5558 maija.loponen@essote.fi. Palveluasuminen: Marjo Räsänen ajalla 22-26.6. puh. 040 678 3013, marjo.rasanen@essote.fi, Hannele Muhonen ajalla 27.6-6.7. puh. 040 656 7337 hannele.muhonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Yrittäjänkatu 22, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat