test

Palveluohjaaja mielenterveys-päihde Hämeenlinna

Hakuaika päättyy  3.10.2023 15:00

Etsimme nyt Oma Hämeen joukkoomme palveluohjaajaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen asumis- ja kuntoutuspalveluihin vakituiseen virkaan.

Palveluohjajaana tehtäviisi kuuluu sosiaalityöntekijän työparina toimiminen ja palvelutarpeen arviointien tekeminen. Toimit itsenäisesti sosiaalihuollon asiakkaiden omatyöntekijänä yksikössä sovitun työnjaon mukaisesti. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaisten asioiden käsittely ja palvelupäätösten tekeminen.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää työtäsi ja toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme. Työ on ajoittain liikkuvaa koko Kanta-Hämeen hyvinvointialueella, joten ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus katsotaan eduksi.
Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8§:n mukaista sosiaaliohjaajan kelpoisuutta (sosionomi AMK). Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Työpaikka sijaitsee Hämeenlinnassa. Toivomme että voisit aloittaa syksyn aikana sopimuksen mukaan.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää Oma Hämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Tehtäväkohtainen palkka on 2963,80€/kk. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Soita ja kysy lisää!
Tuulikki Forssen 040 7650715
Tanja Kannonmaa 040 3306619

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan