Palveluohjaaja / Perhepalvelut, länsi - Tampereen kaupunki

Perhepalveluiden toiminnan tarkoituksena on tuottaa sosiaalipalveluita niille lapsille, nuorille ja perheille, jotka tarvitsevat varhaisen vaiheen tukea lapsen tasapainoisen kehityksen ja hyvinvoinnin turvaamiseksi. Tavoitteena on tukea perheen omia voimavaroja arjen haasteissa sekä tarjota palveluita oikea-aikaisesti ja asiakkaan tarpeen vaatimassa laajuudessa. Suunnitelmat perheen tukemiseksi tehdään lapsen, perheen, yhteistyökumppaneiden sekä perheen läheisten kanssa.

Haemme vakituiseen tehtävään palveluohjaajaa Tampereen läntisen alueen lapsiperheiden sosiaalityöhön.

Läntinen lapsiperheiden sosiaaliasema toimii Tipotien sosiaali- ja terveysaseman tiloissa. Lapsiperheiden sosiaaliaseman tiimiin kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, palveluohjaaja, palveluneuvoja sekä viisi sosiaaliohjaajaa ja kymmenen sosiaalityöntekijää.

Palveluohjaajan tehtävään kuuluvat varhaisen vaiheen työt lapsiperheiden palveluiden ja tuen tarpeen arvioinnissa lännen alueella tamperelaisten lapsiperheiden hyvinvoinnin varmistamiseksi. Työhön sisältyy myös lapsiperheiden palvelujen kehittämistä ja monialaista verkostotyötä perhekeskusmallin mukaisesti.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Pidämme tärkeänä kehittävää ja joustavaa työotetta sekä lapsiperheiden verkostojen tuntemista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- tai terveysalan alempi korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Palveluohjaajan ja/tai tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto katsotaan eduksi.
Eduksi katsotaan myös aikaisempi työkokemus sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava sosiaalityöntekijä Sari Konttinen, p. 050 373 0423 ja palvelupäällikkö Terhi Huttunen, p. 0503010462.

Hakuaika päättyy 28.9.2021. Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava sosiaalityöntekijä Sari Konttinen, p. 050 373 0423 ja palvelupäällikkö Terhi Huttunen, p. 0503010462.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Lapsiperheiden sosiaalityö länsi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat