Palveluohjaaja - Porin kaupunki

Palveluohjaaja - Porin kaupunki

Haemme asiakastyöstä kiinnostunutta palveluohjaaja Porin perusturvakeskuksen vanhuspalveluihin.

Palveluohjaajan tehtävänä on päättää omaishoidon tuen myöntämisestä. Omaishoidon tukipäätöstä tehtäessä arvioidaan asiakkaan sosiaali- ja terveyspalvelujen tarve ja -kokonaisuus. Arvioita tehtäessä huomioidaan myös muut vaihtoehtoiset ja täydentävät tavat järjestää asiakkaan tarvitsemat palvelut. Hoidon ja huolenpidon tarve selvitetään kaikissa tapauksissa yksilöllisesti.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, perehdytyksen sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja oman työn kehittämiseen. Arvostamme kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että verkosto- ja tiimityöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Tehtävä edellyttää omaa autoa.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa, hinnoittelukohta 04SOS050 ja tehtäväkohtainen palkka tällä hetkellä 2398,06 €/kk.

Kelpoisuusvaatimuksena palveluohjaajan tehtävään on korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Hakuaika päättyy 02.08.2019 klo 15.15

Ennen viran vastaanottamista valitun työntekijän on toimitettava terveydentilastaan hyväksytty lääkärintodistus.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 3421 eija.koskela@pori.fi tai p. 044 701 9989 tiina.limnell@pori.fi

Kysy lisätietoja vanhuspalveluiden päällikkö Pirjo Mäkilä, pirjo.makila@pori.fi, p. 044 7016701 ja vanhuspalveluiden johtaja Pirjo Rehula p. 044 701 4463 pirjo.rehula@pori.fi

Porin kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Kotona asumista tukevat palvelut, Vanhustenhuolto keskitetyt palvelut (Viikkari)
Osoite: 28100 Pori

Pori on nuorekas yliopistokaupunki, jossa suuren kaupungin palvelut löytyvät kompaktisti läheltä. Jazzin syke, Yyterin hiekat ja jääkiekkomatsien kiihkeä tunnelma odottavat kokijaansa. Porin perusturvakeskus tarjoaa sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut Porin lisäksi Ulvilan ja Merikarvian väestölle.
Porin Perusturva on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan