Skip to main content
test
Palveluohjaaja puhtauspalvelut - Kaarea Oy

Palveluohjaajan paikka auki Pauliinan tiimissä!

Kiinnostaisiko palveluohjaajan työ? Sinulla on laitoshuoltajan työstä kokemusta mutta sinulla ei ole alan koulutusta, nou hätä! Voit tulla meille töihin vaikka oppisopimuksella ja opiskella itsellesi lähiesimies paperit.

Työalue on terveyden- ja sosiaalihuollon kohteissa. Työ on vuorotyötä seitsemänä päivänä viikossa ajoittuen klo 6-22 välille, mutta työt painottuu arkipäiviin.

Palveluohjaajan tehtävien lisäksi työhösi kuuluu laitoshuoltajan työtehtävät sekä laadukkaan työn varmistaminen, perehdyttäminen, päivittäisten töiden organisointi sekä tarvittaessa sijaistaminen. Toimit palveluesimiehen vankkana apuna.

Hallitset siivouksen ja hygienian tärkeät periaatteet, käytännön työtehtävät sekä asiakaspalvelun. Olet kiinnostunut puhtausalan kehittämisestä ja pidät vaihtelevista työpäivistä. Olet luonteeltasi tarkka ja uskallat tarttua myös epäkohtiin sekä koet niin puhtausalan kuin asiakaspalvelun omaksesi.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja aikaisempaa työkokemusta laitoshuoltajan tehtävästä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan, Se tarkoittaa tietysti parempaa siivousta, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempaa palvelua niin omaista ja- kuin käyttäjäasiakkaillemme.

Puhtaus vaikuttaa niin tilojen kuntoon kuin käyttömukavuuteen. Puhtaus syntyy aineista, välineistä ja koneista, mutta ennen kaikkea ammattilaisten tekemästä työstä. Meidän osaavat laitoshuoltajamme ja siivoojamme vastaavat tilojenne puhtaudesta, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä. Asiakaskohteitamme ovat mm. sairaalat, vanhuskeskukset, lastenkodit ja koulut.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä. Hae tehtävää sähköisesti.
Tervetuloa meille tekemään työtä meidän arvojen mukaisesti eli yhdessä, paremmin ja sydämellä!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Pauliina Nyholm; pauliina.nyholm@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy, Kaarea Oy puhtauspalvelut

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on lähes 900 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat