test

Palveluohjaaja, sijaisuus, omaishoidon keskus

Hakuaika päättyy  5.6.2023 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen ikäihmisten palveluiden yhteisissä palveluissa on haettavana palveluohjaajan sijaisuus ajalle 1.6.2023-31.12.2023 omaishoidon keskuksessa Oulun eteläisellä puolella.

Omaishoidon keskuksessa käsitellään yli 65-vuotiaiden omaishoidon tuen hakemukset sekä asiakkuudet. Haettava sijaisuus kohdentuu entiseen Kallion alueeseen (Ylivieska, Alavieska, Nivala ja Sievi). Tehtävänkuvaan kuuluu omaishoidon koordinaattorin tehtävät. Tehtävänä on selvittää ja arvioida ikäihmisten palvelutarvetta omaishoidon osalta. Palveluohjaajan työssä kohtaat asiakkaita ja heidän läheisiään, annat ikäihmisten palveluihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa, teet palvelutarpeen arviointia ja päätöksen omaishoidon tuesta sekä koordinoit asiakkaiden palveluiden kokonaisuutta yhteistyössä asiakkaiden, omaishoitajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta ikäihmisten palveluiden kokonaisuudesta ja kykyä tunnistaa asiakkaan voimavarat ja kotona asumista tukevat/estävät tekijät, itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta, joustavuutta sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen omaishoidosta ja viranomaispäätösten tekemisestä. Arvostamme positiivista asennetta. Tehtävät edellyttävät liikkumista Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Oulun eteläisellä alueella, joten tämän vuoksi voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän kannalta välttämättömiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Sanna Ahola, p. 040 683 2634. Sähköposti: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan