Palveluohjaajan virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Palveluohjaajan virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) kehitysvammahuoltoon on haettavana

PALVELUOHJAAJAN virka

Tehtävän sijoituspaikka on kehitysvammaisten palveluohjauksessa Ylivieskassa. Ohjaaja osallistuu vammaispalveluiden tiimityöhön. Työ on päivätyötä, toimien yhteistyössä omaisten ja eri yhteistyötahojen kanssa. Palveluohjaaja vastaa mm. kehitysvammaisten omais- ja perhehoidon asioista sekä lasten ja nuorten palveluohjauksesta.

Pätevyysvaatimuksena ohjaajan tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§ 2 kohdan mukainen nimikesuojattu ammattihenkilö, kuitenkin edellyttäen vähintään ammattikorkeakoulun tai opistoasteen koulutusta. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Työ tapahtuu koko Kallion alueella, työssä edellytetään oman auton käyttöä.

Viran hakijoilta edellytämme erinomaisia vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön ja tehtäväkenttään. Odotamme valittavalta jämäkkyyttä ohjaustyössä, joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä ja asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen kehitysvammahuollon palveluissa. Arvostamme hakijoiden kokemusta ja kokonaisvaltaista näkemystä tehtäväkentästä. Katsomme eduksi kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen, autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen / osaamisen sekä erilaisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Virassa on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta. Lisäksi valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 3§ mukainen rekisteriote.

Hakemukset lähetetään www.kuntarekry.fi kautta 28.2.2019 klo 16 mennessä. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Tutustu työnantajaan