Skip to main content
test
Palveluohjaajat puhtauspalveluihin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haluaisitko työskennellä palveluohjaajana sote-alan siisteimmässä työpaikassa?

Haemme kasvavaan tiimiimme kahta palveluohjaajaa! Toinen palveluohjaajista tulee sijoittumaan Kouvolan alueelle ja toinen Haminan alueelle. Kohteet ovat erilaisia sosiaali- ja terveyspalveluiden yksiköitä.

Asiakaspalveluhenkinen puhtauspalveluiden palveluohjaaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä palveluesimiehen ja muiden palveluohjaajien kanssa. Tarjoamme sinulle vakituista työtä mielekkäässä työyhteisössä!

Palveluohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. sairaalahuoltajien perehdyttäminen, opastaminen ja ohjaaminen sekä palvelujen järjestäminen asiakkaan tarpeiden mukaisesti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa sijaistat työalueesi palveluesimiestä. Olet puhtausalan vahva ammattilainen ja sinulta löytyy kokemusta myös puhtauspalvelualan työnohjaustehtävistä. Olet valmis tarttumaan niin ylläpito- kuin perussiivoustehtäviinkin. Työtehtävissä tarvitaan määrätietoista otetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Olennainen osa työtehtävääsi on myös opiskelijoiden tukena toimiminen.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen. Etsimme kuitenkin ensisijaisesti hyvää tyyppiä vahvalla puhtausalan kokemuksella, joten toivomme sinun sitoutuvan tarvittavaan kouluttautumiseen.

Odotamme palveluohjaajalta palveluhenkisyyttä, joustavuutta, ajantasaisia tietoteknisiä taitoja sekä kustannustehokasta ajattelua. Työ sisältää liikkumista eri kohteiden välillä, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle:
- kokoaikatyön mukavassa työyhteisössä
- monipuolisia työtehtäviä
- hyvät työskentelyvälineet
- kilpailukykyisen palkan
- kattavan perehdytyksen


Arvostamme henkilöstömme työhyvinvointia, jonka vuoksi toivomme palveluohjaajaltamme aktiivisuutta työyhteisömme kehittämisessä ja eteenpäin viemisessä. Toivomme saavamme sinusta osaavan ja asiantuntevan lisän kehittyvään tiimiimme.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Olethan nopea!

Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pinja Halttunen, rekrytointikoordinaattori p. 040 661 5976, sähköposti pinja.halttunen@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Kymsote-Kiinteistöt Oy - Viimeisteltyä osaamista

Kymsote-Kiinteistöt Oy on Kymsoten konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa yli 400 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita. Kymsote-Kiinteistöjen pääasialliset tehtävät ovat Kymsoten kiinteistöjen omistaminen, hallitseminen, rakennuttaminen, isännöinti, huolto ja ylläpito. Puhtauspalvelut tuottaa tulosvastuullisena yksikkönä puhtaus-, ateria-, vuodehuolto-, vaatehuolto-, välinehuolto-, potilaskuljetus-, ympäristö- ja jätehuolto- sekä erilaisia asiakaspalvelutehtäviä.


Osoite: 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat