Janakkalan kunta hakee palvelukseensa

Palvelupäällikköä

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Janakkalan sairaalassa. Tule tekemään merkityksellistä työtä kuntalaisten hyväksi yhdessä mahtavan työyhteisön kanssa. Olet myös mukana kehittämässä Janakkalan sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa.

Janakkalan sairaalassa uudistamme rohkeasti toimintatapojamme hoitotyössä. Otamme käyttöön sähköisiä palveluja potilaslähtöisesti ja osallistumme alueemme kehittämishankkeisiin. Sairaalassa on 30 lyhytaikaista potilaspaikkaa kahdella akuutilla kuntouttavalla osastolla. Potilaan keskimääräinen hoitoaika on 10 hoitopäivää. Toimimme myös palliatiivisen hoidon tukiosastona ja toteutamme saattohoitoa.

Janakkalan sairaalassa työskentelet Kanta-Hämeen uusimmassa terveyskeskussairaalassa. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja avarat työskentelytilat sekä osaavat kollegat tiimityön tueksi. Arvostamme positiivisuuttasi, innostuneisuuttasi, hyviä työelämätaitojasi ja esimieskokemusta.

Palvelupäällikön tehtävä edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan laillistusta sekä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää johtamistaitoa. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen viran vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään 1.8.2020. Tehtävässä on toimistotyöaika ja tehtäväkohtainen palkka on 3165€.


Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä sähköinen hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta 7.6.20 klo 15.00 mennessä.
Lisätietoja antavat johtava ylilääkäri Virpi Kröger, virpi.kroger@janakkala.fi , p. 03 680 1410
ja SOTE kehittämispäällikkö Sini Kelo, sini.kelo@janakkala.fi , p. 03 680 1923

Janakkalan kunta
Osoite: Tapailanpiha 11, 14200 Turenki

Noin 16 500 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.