Omnian Nuorten työpajat hakee palvelupäällikköä.

Tehtävä on vakinainen alkaen 2.11.2020.

Palvelupäällikkönä kehität Omnian työpajatoimintaa, vastaat Nuorten työpajojen tulostavoitteiden saavuttamisesta, palveluiden ja prosessien kehittämisestä sekä osallistut pajatoiminnan kannalta oleellisiin verkostoihin. Lisäksi tulet toimimaan lähiesimiestehtävissä.

Edellytämme sinulta alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ohjaus- ja/tai opetustehtävistä, hyviä ICT-taitoja sekä kykyä kommunikoida myös englannin kielellä.

Eduksi luetaan tuntemus työ- ja elinkeinotoimiston nuorten palveluista, ohjaustoiminnan kehittämisestä, alueen työmarkkinoista, 2. asteen koulutusjärjestelmästä sekä kokemus esimiestyöstä.

Toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia itsenäisesti kehittävällä työotteella.

Tehtävässä sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelujohtaja Sirkka Wiman p. 050 583 6866

Elinvoima- ja työllisyyspalvelut
Osoite: Kuusiniemi 10, 02710 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.