Kuntien Hetapalvelut Oy on kuntien ja kuntayhtymien omistama talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tuottamiseen keskittynyt yhtiö. Asiakkaitamme ovat kymmenen kuntaa ja yksi kuntayhtymä sekä useita konserniyhtiöitä. Kuntien Hetapalvelut Oy toimii kahdella paikkakunnalla: Ylivieskassa ja Nivalassa. Henkilöstömäärä on noin 40 henkilöä. Toimintaperiaatteenamme on tarjota asiakaslähtöisiä ja laadukkaita palveluita taloudellisesti tuotettuna asiakkaillemme.

Kuntien Hetapalvelut Oy etsii aktiivista ja tavoitteellista

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

taloushallinnon palveluihin.

Tehtävääsi kuuluu erilaisten projektien johtaminen ja hallinta, taloushallintopalveluiden esimiehenä toimiminen ja asiakkaiden kirjanpito- ja myynti-/ostoreskontra-prosessin sujuvuudesta vastaaminen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää taloushallintotyön ja -järjestelmien ymmärrystä ja tuntemusta sekä taitoa käyttää järjestelmien tarjoamia mahdollisuuksia hyväksi. Odotamme sinulta taloushallinnon osaamista, hyviä ICT-taitoja ja syvempi tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Asiakas- ja muu sidosryhmätyö on tärkeä osa arkeasi, sillä osallistut asiakasprojektien eteenpäin viemiseen ja valmistelet kehitystyöryhmän asioita. Työhyvinvoinnin edistäminen on sinulle luontaista. Toiminnan organisoijana osaat hallita kokonaisuuksia, uskallat kyseenalaistaa ja haluat kehittää toimintaa sekä toimit ratkaisukeskeisesti.

Tehtävässä tarvitaan valmentavaa johtamista, hyvää paineensietokykyä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Positiivinen asenne ja halu kehittyä ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vähintään alempaa korkeakoulututkintoa ja kokemus esimiestehtävistä on suotavaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot AVAINTES-työehtosopimuksen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksytty todistus terveydentilasta sekä rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän vahvasti kasvavassa yrityksessä. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja palvelumme parantamiseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi 17.5.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostitse:

tuomo.a.vahasarja@hetapalvelut.fi

Lisätietoja antaa:
toimitusjohtaja Tuomo Vähäsarja 044 017 1743 sekä hallituksen puheenjohtaja Joonas Yliluoma 044 4294 222.

Lisätietoja

https://www.hetapalvelut.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimitusjohtaja Tuomo Vähäsarja 044 017 1743
Hallituksen puheenjohtaja Joonas Yliluoma 044 4294 222

Lisätietoja

Kuntien hetapalvelut Oy
Osoite: Rautatiekatu 3, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat