Skip to main content
test
Palvelupäällikkö - Valkeakosken kaupunki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen Valkeakosken kotihoitopalvelujen tulosyksikköön Palvelupäällikköä.
Palvelupäällikkö on kotihoitopalvelut tulosyksikön johtaja ja vastaa kotihoidon palvelujen suunnittelusta, johtamisesta ja kehittämisestä. Palvelupäälliköllä on taloudellinen vastuu yksikön budjetin laadintaan osallistumisesta ja talouden mittareiden toteutumisen seurannasta, sekä tarvittavien korjausliikkeiden tekemisestä. Palvelupäällikkö on yksikön johtajana vastuussa riittävän, oikea-aikaisen ja osaavan henkilöstön rekrytoinnista sekä työyhteisön hyvinvoinnin kehittämisestä. Palvelupäällikkö vastaa, että asiakas saa tarvitsemansa laadukkaat palvelut.

Kelpoisuusehtona virkaan on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan kokemus johtamisesta ja esihenkilötyöstä, sosiaali-ja terveydenhuollon asiantuntemus, tiedolla johtamisen ja kehittämisen osaaminen.

Palvelupäälliköltä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaslähtöistä ajattelua sekä innostavaa ja sparraavaa työskentelytapaa.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveysalan työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katri Nieminen p. 040 335 7604 ajalla 4.-12.8.2022 ja vt. vanhuspalvelujen johtaja Susanna Koivunen (p.040-335 6844) 15.8.2022 alkaen

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katri Nieminen p. 040 335 7604 ajalla 4.-12.8.2022 ja vt. vanhuspalvelujen johtaja Susanna Koivunen (p.040-335 6844) 15.8.2022 alkaen

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Kirkkotie 2C, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat