Palvelupäällikkö, ikäihmisten palvelut - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa työskentelemään kanssamme ikäihmisten palveluihin!

Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten palvelut tarjoaa vakituisen virkasuhteen aktiiviselle ja ammattitaitoiselle palvelupäällikölle (ent. osastonhoitaja)! Ikäihmisten palvelut muodostuvat kotiin vietävistä palveluista sekä ympärivuorokautisista asumisyksiköistä. Palvelupäällikkönä olet vastuussa yhdestä toimintayksiköstä ja sen henkilöstöstä. Yksikön esihenkilönä tuet joukkoasi onnistumaan tehtävässään ja edistämään työtään entistä asiakaslähtöisemmäksi. Johtoryhmämme hioo yhteistyössä palveluista parasta esiin kirkkonummelaisten ikäihmisten eduksi.

Liityt johtoryhmäämme vaivatta, jos sinulla on aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Sinulle on luontevaa kantaa vastuuta ja peilata toimintoja kokonaisuuden osana. Tuot oman osaamisesi johtoryhmäämme kaikkien eduksi, jaat tietoa ja viet kanssamme asioita yhdessä eteenpäin. Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja pystyt innostamaan työyhteisöäsi positiiviseen työskentelyyn.

Odotamme, että pohjakoulutuksenasi on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto. Lisäopintojen kannalta oleellista on, että koulutus- ja kokemustaustasi auttavat sinua ymmärtämään laajoja kokonaisuuksia ja asiayhteyksiä. Tartut epäkohtiin rohkeasti ja rakentavasti. Arvostamme avointa ja aikaansaavaa palvelupäällikköä, jolla on hyvät yhteistyötaidot.

Pidämme tärkeänä myös asiakaslähtöisyyttä, sillä ikäihmisemme ovat meille tärkeitä. Haemme oma-aloitteista tiimipelaajaa, joka haluaa kehittyä työssään ja tukee myös henkilöstön jatkuvaa kehittymistä. Pyrit edistämään asioita, jotta niillä olisi vaikuttavuutta ja ne olisivat taloudellisesti kannattavia. Henkilöstön hyvinvointi ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi.

Hoitaaksesi tehtävän ansiokkaasti hyödyt johtamistaidoista, talousasioiden hallinnasta, verkostoitumisesta eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvasta seurannasta. Kirkkonummella työskentelyäsi helpottaa molempien kotimaisten kielten suullinen taito.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Virka on käytettävissä jo alkuvuodesta, mutta työn aloittamisesta voimme neuvotella yhdessä kanssasi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Kirkkonummi on savuton työpaikka. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää! Tapaamisia hakijoiden kanssa järjestämme mielellämme jo hakuaikana.

Hakemukset toimitetaan 29.1.2021 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 328708).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Gun-Lis Wollstén puh. 0505774785 ja sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Ympärivuorokautiset asumis- ja hoivapalvelut, LEHMUSKARTANO/Hoivakoti
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi