Skip to main content
test
Palvelupäällikkö, ikäihmisten palvelut - Kirkkonummen kunta

Tervetuloa työskentelemään kanssamme ikäihmisten palveluihin!

Kirkkonummen kunnan Ikäihmisten palvelut tarjoaa viransijaisuuden aktiiviselle ja ammattitaitoiselle palvelupäällikölle. Palvelupäällikkönä olet vastuussa kotona asumisen tuesta ja sen henkilöstöstä. Kotona asumisen tuki muodostuu kotiutustiimistä sekä kotikuntoutustiimistä ja on osa Ikäihmisten palveluita, joihin kuuluvat kotona asumisen ja kotihoidon lisäksi ikäihmisten ympärivuorokautiset asumisyksiköt. Tukenasi on työpari, osaava henkilöstö sekä Ikäihmisten palveluiden johtoryhmä.

Tähän sijaisuuteen astuminen on sinulle vaivatonta, jos sinulla on aiempaa kokemusta kotiin vietävistä palveluista ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Sinulle on luontevaa kantaa vastuuta ja peilata toimintoja kokonaisuuden osana. Tuot oman osaamisesi johtoryhmäämme kaikkien eduksi, jaat tietoa ja viet kanssamme asioita yhdessä eteenpäin. Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja pystyt innostamaan työyhteisöäsi positiiviseen työskentelyyn.

Odotamme, että pohjakoulutuksenasi on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto. Lisäopintojen kannalta oleellista on, että koulutus- ja kokemustaustasi auttavat sinua ymmärtämään laajoja kokonaisuuksia ja asiayhteyksiä. Tartut epäkohtiin rohkeasti ja rakentavasti. Arvostamme avointa ja aikaansaavaa palvelupäällikköä, jolla on hyvät yhteistyötaidot.

Pidämme tärkeänä myös asiakaslähtöisyyttä, sillä ikäihmisemme ovat meille tärkeitä. Haemme oma-aloitteista tiimipelaajaa, joka haluaa kehittyä työssään ja tukee myös henkilöstön jatkuvaa kehittymistä. Pyrit edistämään asioita, jotta niillä olisi vaikuttavuutta ja ne olisivat taloudellisesti kannattavia. Henkilöstön hyvinvointi ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi. Kirkkonummella työskentelyäsi helpottaa molempien kotimaisten kielten suullinen taito.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Viransijaisuus alkaa heti kun se sinun aikatauluusi sopii ja jatkuu vähintään 7.3.2023 saakka. Koeaika on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta. Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Muistathan, että Kirkkonummi on savuton työpaikka. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy meistä lisää!

Tutustu esitteeseemme https://www.esitteemme.fi/Ikaantyneen_Kirkkonummi/MailView/
ja ota seurantaan myös somekanavamme
https://www.facebook.com/Kirkkonummenikaihmistenpalvelut
Instagram: @kirkkonummi_ikaihmiset

Hakemukset toimitetaan 1.7.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 450703).

Lisätietoja

http://www.esitteemme.fi/Ikaantyneen_Kirkkonummi/MailView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ikäihmisten palvelujohtaja Riikka Nikkari puh. 050 5774785 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Perusturvan palvelualue, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat