Etsimme

Janakkalan ikääntyneiden ja vammaisten palveluihin palvelupäällikköä kotiin vietäviin palveluihin.

Palvelupäällikkö on Janakkalan kunnan kotihoidon esihenkilö ja vastaa yksikön palvelujen suunnittelusta, johtamisesta ja kehittämisestä. Palvelupäälliköllä on taloudellinen vastuu yksikön budjetin laadintaan osallistumisesta ja talouden mittareiden toteutumisen seurannasta.

Palvelupäällikkö on yksikön toiminnasta vastaavana vastuussa riittävän oikea-aikaisen ja osaavan henkilöstön rekrytoinnista sekä työyhteisön kehittämisestä. Palvelupäällikkö vastaa, että asiakas saa tarvitsemansa palvelut oikea-aikaisesti ja laadukkaasti. Näissä tehtävissä palvelupäällikön kanssa työskentelee kaksi palveluvastaavaa.

Janakkalassa säännöllisessä kotihoidossa on tällä hetkellä noin 175 asiakasta ja työt on jaettu seitsemään tiimiin. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä 44 lähihoitajaa sekä 5 sairaanhoitajaa.

Kelpoisuusehtona palvelupäällikön virkaan on ylempi korkeakoulututkinto. Eduksesi luetaan kokemus johtamisesta ja esimiestyöstä, sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntemus, tiedolla johtamisen ja kehittämisen osaaminen. Odotamme sinulta myös osaamista palvelevasta johtajuudesta, dialogisuudesta sekä osallistavasta toimintakulttuurista.

Työaikamuoto on toimistotyöaika 36,25 h/vko. Työ alkaa 13.5.2021 tai sopimuksen mukaan.
Palkka on tällä hetkellä 3235,65 euroa/kk. Ennen viran vastaanottamista valitun työntekijän on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus. Virkasuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja työtehtävästä antaa:
Kotiin vietävien palveluiden vs. palvelupäällikkö Laura Nummela, (03) 680 1992 tai ikääntyneiden ja vammaisten palveluiden johtaja Raila Lahtinen (03) 680 1491 raila.lahtinen@janakkala.fi

Janakkalan kunta
Osoite: Tapailanpiha 13, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Sinulle suositellut työpaikat