Palvelupäällikkö, kuntoutus- ja erikoisvastaanotot - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin avoterveydenhuolto on yksi sosiaali- ja terveyspalveluiden viidestä palvelualueesta. Avoterveydenhuollossa, Jyväskylän yhteistoiminta-alueella järjestetään terveydenhuollon palvelut 148 000 asukkaalle Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla. Terveysasemia on yhteensä 11. Avoterveydenhuollon palveluihin kuuluu avosairaanhoidon, suun terveydenhuollon sekä kuntoutus- ja erikoisvastaanottojen palvelukokonaisuudet. Haemme nyt

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan kuntoutus- ja erikoisvastaanotoille 1.12.2020 alkaen.

Palvelupäällikkö johtaa ja kehittää kuntoutus- ja erikoisvastaanottojen toimintaa yhdessä sisäisten ja ulkoisten yhteistyötahojen ja toimijoiden kanssa sekä vastaa palvelujen kustannustehokkaasta ja lainmukaisesta toteutumisesta. Palvelupäällikkö toimii palveluesimiesten lähiesimiehenä.

Kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä opintojen, täydennyskoulutuksen tai työn ja kokemuksen kautta hankittu esimiesosaaminen. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä. Edellytämme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, kokemusta ja osaamista organisaation, henkilöstön ja talouden johtamisesta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Virka alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Palvelujohtaja Hanna Vihavainen p. 014 266 7279, sähköpostitse: hanna.vihavainen@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki, Perusturva, Avoterveydenhuolto, Avosairaanhoito
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka