Palvelupäällikkö: Kuvantaminen, Joensuu (id4958) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on maakunnan yhteinen kokonaisuus, johon kuuluvat kaikki sote-palvelut. Jo yli neljä vuotta toimineessa organisaatiossa palaset ovat löytäneet paikkansa ja yhteistyö työntekijöiden välillä on helppoa. Meillä voit vaikuttaa työnkuvaasi ja työaikoihin. Myös muut elämisen laatuun vaikuttavat asiat ovat meillä kohdillaan. Yhdessä turvaamme Pohjois-Karjalan maakunnan 170 000 asukkaan arkea.

Siun sotessa on haettavana 19.9.2021 mennessä PALVELUPÄÄLLIKÖN virka, kuvantamiskeskus

Kuvantamiskeskuksen vastuualue sisältää radiologian, kliinisen fysiologian ja neurofysiologian sekä patologian palvelut. Näissä yksikössä lääkäreitä on lähes 30 ja hoitohenkilöstöä on noin 100. Hoitohenkilöstön esimiehenä toimii ylihoitaja.

Kuvantamiskeskuksen palvelupäällikön tehtäviin kuuluvat kuvantamispalveluiden suunnittelu ja johtaminen, talouden johtaminen sekä yhdessä ylihoitajan kanssa hoitohenkilöstön osaamisen kehittäminen omalla vastuualueellaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu maakunnan kuvantamiseen kuuluvien palvelujen suunnittelu ja johtaminen sekä yhteistyön järjestäminen yliopistosairaalan ja muiden sairaaloiden kuvantamiseen liittyvien asioiden osalta.

Kelpoisuusehtona virkaan on ylempi korkeakoulututkinto. Virkaan valittaessa katsotaan eduksi erikoislääkärin tai sairaalafyysikon tutkinto, työkokemus kuvantamiskeskuksen vastuualueilta ja vähintään kahden vuoden johtamiskokemus terveydenhuollon hallinnon alueelta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Tiedusteluihin vastaavat: vs. palvelujohtaja, ylilääkäri Johanna Turtiainen johanna.turtiainen@siunsote.fi p. 013 330 3990

Virkaan haetaan sähköisesti.

Joensuussa 19.8.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4958
  • 19.8.2021 - 19.9.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat