Palvelupäällikkö, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Haemme Monetra Oulu Oy:lle PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmäpalveluihin.

Palvelupäällikön tehtäviin kuuluu toiminnan päivittäisjohtaminen sekä talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittäminen. Esimiehenä pidät huolta henkilöstöstäsi, sen osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Henkilönä olet joustava ja jämäkkä sekä aktiivinen viestijä ja vuorovaikuttaja ja sitoudut palvelevan johtajuuden näkemykseen ihmislähtöisestä johtajuudesta. Tehtävän ydin on palvelutoiminnan kehittäminen yhdessä henkilöstön, prosessinomistajien ja asiakkaidemme kanssa. Viet myös eteenpäin digitalisen taloushallinnon edistämiseksi sovittuja toimenpiteitä palvelutuotannossa.

Tehtävässä katsotaan eduksi aikaisempi työkokemus talous- ja henkilöstöhallinnon prosesseista ja esimiestehtävistä. Eduksi katsotaan myös, että sinulla on kokemusta talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien teknisistä määrittelyistä.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Tehtävässä edellytetään positiivista asennetta, omatoimista työnotetta ja hyvää paineensietokykyä sekä erinomaisia vuorovaikutus-, viestintä- ja esimiestaitoja. Sinulla on positiivinen asenne ja organisoijana osaat hallita suuriakin kokonaisuuksia. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja tehdä asiat paremmin ja siksi odotamme myös sinulta aitoa intoa kehittää palkka- ja henkilöstöhallinnon sekä rekrytoinnin toimintaa.

Monetralaisena saat käyttöösi monenlaisia etuja: käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, työkierto, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot Avainta-työehtosopimuksen mukaan. Työskentelypaikkakunta on Oulu.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 29.10.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.monetra.fi/meille-toihin/toissa-monetrassa/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Timo Ritola, p. 050 381 7305 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat