Skip to main content
test
Palvelupäällikkö, NordLab Länsi-Pohja - NordLab

Haemme palvelupäällikköä (virka) kliiniseen laboratorioon Nordlab Länsi-Pohjan palvelualueelle Kemiin

Johdat 50 työntekijän ammattitaitoista ja aktiivista työyhteisöä laadukkaiden laboratoriopalvelujen tuottamiseksi. Yhdessä työntekijöittesi kanssa huolehditte sujuvista palveluista ja kehitätte toimintaa. Valmennat ja tuet työntekijöitäsi, rekrytoit ja huolehdit hyvän työnteon puitteista.

Sinun tulee olla terveydenhuoltoalan ammattilainen, mutta laboratorioalan koulutus ei ole välttämättömyys. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai alan soveltuva alempi korkeakoulututkinto / aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettyinä riittävillä työnjohdon ja hallinnon opinnoilla sekä riittävä kokemus alansa tehtävissä. Korkeakoulututkinto määrittyy korkeakoulututkintojen järjestämisestä annetun asetuksen (426/2005) mukaisesti.

Arvostamme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittävää työotetta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Eduksesi katsotaan työkokemus kliinisestä laboratoriotyöstä.

Meillä voit käyttää osaamistasi, kehittää ja kehittyä. Tervetuloa tekemään tärkeää työtä mukavaan joukkoomme!

Maksamme muuttokorvausta lähemmäs työpaikkaa muuttaville uusille työntekijöillemme. Meillä saat myös Smartum-edun ja laajan työterveyshuollon palvelut käyttöösi.

Viran hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.
Noudatamme virassa 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi (työavain 433716) kautta tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Palvelupäällikkö/Kemi".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelujohtaja Jaana Ikonen p. 0400 356 578 tai sähköpostitse jaana.ikonen@nordlab.fi

Lisätietoja

NordLab, NordLab Länsi-Pohja

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.


Osoite: Kauppakatu 25, 94100 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat