Palvelupäällikkö, Siivouspalvelut-yksikössä - Seinäjoen kaupunki

Palvelupäällikön virka Seinäjoen kaupungin Siivouspalvelut - yksikössä

Siivouspalvelut vastaa Seinäjoen kaupungilla puhtaanapidosta ja välinehuoltopalveluista koko kaupunkialueella. Yksikössä on noin 110 alan ammattilaista. Työkohteina ovat mm. koulut, virastot, liikuntatilat, hammashoitolat ja terveydenhuollon palvelukeskukset sekä kaupunkikonsernin yhtiöt. Palvelupäällikkö vastaa oman vastuualueensa toiminnasta, lähiesimiestyöstä ja asiakasyhteistyöstä. Ruoka- ja siivouspalveluyksiköiden yhdistymistä suunnitellaan alkavaksi vuonna 2021. Edellytetään, että valittava henkilö suostuu opettelemaan myös ruokapalvelut -yksikön palvelupäällikön tehtäviä, mikäli yhdistymisestä päätetään.

Odotamme Sinulta vankkaa kokemusta henkilöstön johtamisesta, itsenäistä ja kehittävää otetta, hyviä organisointitaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys työssä menestymiselle. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava sekä käytännön työkokemusta palvelualan esimiestehtävistä. Arvostamme ansioita palvelualan kehittämisessä.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Noudatamme neljä (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 4.10.2020 klo 24.00 ansioluetteloineen sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan hyväksyminen viran vastaanottamisesta. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

www.seinajoki.fi)

Tutustu työnantajaan

vs. ruokapalvelujohtaja Pirjo Kujanpää p.044 340 2549, pirjo.kujanpaa@seinajoki.fi.

Seinäjoen kaupunki, Kaupunkiympäristö
Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.