Palvelupäällikön virka - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perhe- ja sosiaalipalveluiden tulosalueella on haettavana 5.10.2020 kello 14 mennessä

LAPSIPERHEIDEN PALVELUIDEN PALVELUPÄÄLLIKÖN VIRKA

Viran sijoituspaikka on tehtävän alkaessa Ylivieskan Perhepalvelukeskus.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion perhe- ja sosiaalipalvelujen tehtävät on organisoitu THL:n palvelutehtäväluokituksen mukaisesti. Lapsiperheiden palvelujen tulosyksikön palveluja ovat: perheneuvola, lapsiperheiden sosiaalityö, lasten palvelutarpeen arviointi (Arvi-tiimi), sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö (Sohvi-tiimi), lapsiperheiden kotipalvelu, tukiperhe- ja henkilöpalvelujen järjestäminen sekä lisäksi perheoikeudelliset palvelut mukaan lukien valvottujen ja tuettujen tapaamisten järjestäminen.

Lapsiperheiden palvelujen tulosyksikön esimies vastaa koko tulosyksikön toiminnasta, koordinoi palveluja, toimii verkostomaisen perhekeskuksen yhdyshenkilönä Kallion palvelujen osalta. Palvelupäällikön tehtävän kuvaan kuluu tulosyksikön esimiestehtävät ja lapsiperheiden palveluiden sosiaalihuollon asiakaspalvelutehtäviä.

Alueellinen virka-ajan ulkopuolinen sosiaalipäivystys on siirtymässä Oulaskankaan yhteispäivystyksen yhteyteen. Ennen siirtymän toteutumista palvelupäällikkö voi toimia vuorollaan sosiaalipäivystäjänä virka-ajan ulkopuolella.

Tehtävän edellyttämien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi toivomme laaja-alaista ja vahvaa kokemusta sosiaalipalveluista sekä kokemusta esimiestyöstä, näkemystä moniammatillisesta verkostoyhteistyöstä sekä työn kehittämisestä. Arvostamme myös kokemusta perheneuvolatyöstä. Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ alkaa 2.11. tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) annetun lain 7 § mukainen ammattipätevyys.

Hakemukset lähetään kuntarekryn kautta.

Lisätietoja antaa perhe- ja sosiaalipalveluiden palvelujohtaja Leena Iisakkila puh. 044-4195027. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa perhe- ja sosiaalipalveluiden palvelujohtaja Leena Iisakkila puh. 044-4195027. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Perhepalvelukeskus
Osoite: vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!