Palvelusihteeri - Iitin kunta

Iitin kunta ja Iitin vuokratalot Oy hakee

PALVELUSIHTEERIÄ (hakuaikaa jatketaan 4.3.2019 asti)

Työsuhde on Iitin kuntaan ja työaika jakautuu palvelusopimuksella kunnan ja sen 100% omistaman tytäryhtiön kesken.

Työtehtäviin kuuluvat yhtiön osalta vuokravalvonta ja perintä, vesilaskutus, vuokrasopimusten tekeminen sekä muut vuokrataloyhtiön asiakaspalveluun ja muuhun toimintaan liittyvät monipuoliset tehtävät. Kunnalle kohdistuvalla osuudella työajasta tehtäviin kuuluvat kunnan suoraan omistamia vuokra-asuntoja koskevat vastaavat tehtävät sekä mahdollisesti muut taloushallinnon avustavat tehtävät. Palvelusihteeri toimii kiinteässä yhteydessä kunnan taloushallintotiimiin, joka hoitaa myös yhtiön kirjanpidon ja maksuliikenteen.

Tehtävien hoitaminen edellyttää myönteistä asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyviä it-taitoja etenkin Microsoft Office ohjelmien osalta. Kokemus vastaavista tehtävistä isännöinti- tai huoltoyhtiössä on eduksi. Käytössä ovat Koki kiinteistötietojärjestelmä sekä Buildercom kiinteistöylläpito-ohjelma. Taloushallinnossa käytössä on Visman IntimePlus.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään soveltuva opistoasteen tutkinto tai AMK-tutkinto. Hakijalta toivotaan aikaisempaa kokemusta kiinteistöalalta ja suoritettu kiinteistösihteerin koulutus/tutkinto lasketaan hakijalle eduksi.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa (36,75 h/vko). Valittavalla on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pyydämme sinua toimittamaan hakemuksesi ensisijaisesti Kuntarekryn kautta 25.2.2019 mennessä.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi
https://www.iitinvuokratalot.fi/

Lisätietoja antavat Iitin Vuokratalot Oy:n toimitusjohtaja Seppo Huttunen seppo.huttunen@iitti.fi puh. 040 5482693 ja kunnan hallinto- ja talousjohtaja Jarkko Salonen. jarkko.salonen@iitti.fi puh. 040 726 2990

Iitin kunta
Osoite: Rautatienkatu 20 - 22, Iitti

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Tutustu työnantajaan