Palvelusihteeri - Riihimäen kaupunki

Palvelusihteeri - Riihimäen kaupunki

PALVELUSIHTEERI RIIHIMÄEN KAUPUNGIN SOSIAALI-JA TERVEYSTOIMEEN

Etsimme palvelusihteeriä vakinaiseen työsopimussuhteeseen reiluun, rohkeaan ja ripeään Riihimäen kaupungin sosiaali- ja terveystoimen Yhteispalveluyksikön 14 henkilön ammattitaitoiseen toimistotiimiin.

Yhteispalveluyksikkö tuottaa toimialan keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut (henkilöstö-, talous- ja yleishallintopalvelut) sekä vastaa lautakunnan toimivaltaan kuuluvien asioiden valmistelusta ja kaupungin hallintoelinten päätösten toimeenpanosta.

Palvelusihteerin tehtäviin Yhteispalveluyksikössä kuuluu monipuolisia sosiaali- ja terveystoimen toimistotehtäviä, kuten asiakaslaskutukseen ja maksatukseen liittyviä tehtäviä, asiakaspalvelua, neuvontaa ja ohjausta, osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, yksityisten sosiaalipalvelujen hallinnointiin liittyviä tehtäviä sekä tarvittaessa Yhteispalveluyksikön muiden palvelusihteerien sijaistusta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
- mahdollisuuden työn kehittämiseen ja kehittymiseen
- hyvän työyhteisön tuen
- Riihimäen ulkopuolelta työssäkäyville hyvät kulkuyhteydet
- mahdollisuuden osittaiseen mobiilityöaikaan ja etätyöskentelyyn

Edellytämme hakijoilta
- soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa soveltuvaa opistoasteista tutkintoa tai ammattitutkintoa
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja kykyä omaksua Riihimäen kaupungin käytössä olevia tietojärjestelmiä työtehtävien hoidossa

Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, itsenäistä työotetta, julkishallinnon ja sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän tuntemusta, kokemusta asiakaslaskutuksesta sekä avointa ja kehittämismyönteistä asennetta.

Toimistotyöaika 36,75 h/vko, palkkaus KVTES:n mukaisesti ja koeaika 6 kk.

Työpaikan osoite on Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki.

Työ alkaa 1.9.2019 tai mahdollisimman pian. Valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anu Kurkinen-Supperi, talous-ja hallintopäällikkö, (019) 758 4211, anu.kurkinen-supperi@riihimaki.fi. Tiedustelut puhelimitse ajalla 25.6.2019 klo 15-16 ja 26.6.2019 klo 13-14.

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Yhteispalvelut
Osoite: Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan