Palvelusihteeri (3), toimi, konsernipalvelut, sihteeripalvelut, Ylivieska ja Kuusamo

Hakuaika päättyy  27.6.2024 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle haetaan kolmea (3) palvelusihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kaksi tehtävistä sijaitsee Ylivieskassa ja yksi tehtävä Kuusamossa.

Sihteeripalvelut tuotetaan keskitetysti konsernipalveluiden alaisuudesta ns. hallinnon ja talouden tukipalveluina. Palvelusihteerin tehtävät sijoittuvat hallinnon tukitiimiin. Palvelusihteerit työskentelevät ikäihmisten palvelujen ja vammaispalvelujen toimialueella.

Tehtävät sisältävät monipuolisesti yleishallinnon tukipalveluluonteisia tehtäviä; asiakaslaskutusten valmistelua, tilasto- ja raportointitietojen keräämistä, asiakirjojen arkistointia, postitustehtäviä sekä asiakaspalvelua. Arvostamme itsenäistä työotetta, joustavuutta, yhteistyötaitoja ja sitoutumista tehtävään sekä itsensä kehittämiseen.

Tehtävissä katsotaan eduksi kokemus sihteerin tehtävistä ja sote-alan tuntemus.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja soveltuva kouluasteen tutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Tiina Helama, p. 050 322 6683. Sähköposti: tiina.m.helama@pohde.fi tai hallintopalvelupäällikkö Kaisu Palosaari, p. 040 566 2933. Sähköposti kaisu.palosaari@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan