Palvelusihteeri - Pudasjärven kaupunki

Haemme

PALVELUSIHTEERIÄ

Pudasjärven kaupungin hallintotoimen vakinaisesti täytettävään tehtävään.

Palvelusihteerin tehtävät muodostuvat pääasiassa asiakirjahallinnan ja kokousasioiden valmisteluun liittyvistä tehtävistä sekä erilaisista hallintotoimen toimistotehtävistä.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva opistoasteen tutkinto. Katsomme eduksi kunnallisten hallinto-, päätöksentekoprosessien tuntemuksen. Arvostamme itsenäistä työotetta, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä hyviä atk-taitoja.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Hakemukset liitteineen tulee jättää sähköiseen järjestelmään 22.7.2020 klo 15 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Henkilöstöpäällikkö Heli Huhtamäki, puh. 040 190 3056, heli.huhtamaki@pudasjarvi.fi 3.7.2020 saakka

Pudasjärven kaupunki, Hallintotoiminta
Osoite: PL 10, Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Maailman hirsipääkaupunki Pudasjärvi on noin 8000 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rajalla. Maakunnan hallinnollinen ja kaupallinen keskus Oulu on vain noin tunnin päässä kauniista pitäjästämme. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.

Pudasjärven symboleita ovat Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen sekä kaupunkimme läpi virtaava Iijoki.

www.pudasjarvi.fi www.syote.fi