Palvelusihteeri - Vaalan kunta

Etsimme aktiivista ja palveluhenkistä osaajaa moniammatilliseen työyhteisöömme Vaalan kunnan sivistyspalveluihin. Palvelusihteerin toimenkuvan tärkeimmän osan muodostavat perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen palvelusihteerin tehtävät, mutta työhön voi kuulua myös kunnan toimistotiimin tehtäviä lomien sijaistuksien aikaan. Valittava henkilö toimii hyvinvointilautakunnan kokouksen pöytäkirjanpitäjänä.

Palvelusihteerin virkaan valitulta edellytetään vähintään soveltuvaa toisen asteen tutkintoa. Toivomme häneltä toimistotyön kokemusta, hyvää tietoteknistä osaamista sekä asiakaspalvelutaitoa. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tarttua monipuolisiin työtehtäviin ja itsenäistä työotetta sekä kunnallishallinnon tuntemusta.

Työaika on toimistotyöaika. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n mukaan ja koeaika on 6 kk.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi ma 30.11.2020 klo 16.00 mennessä. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään valitun on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Vaalan kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Tapani Karhu, koulukeskuksen rehtori, sivistysjohtaja
0400-855906
tapani.karhu@vaala.fi

Vaalan kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Niskantie 10, 91700 Vaala

Vaalan kunta on vireä, noin 2800 asukkaan kunta Oulujärven rannalla. Olemme osa Rokua Geopark -aluetta. Työnantajana Vaalan kunta on moderni, joustava ja yhteen hiileen puhaltava. Vaalan kunta on savuton työpaikka.