Palvelusihteeri - Iitin kunta

Vahvistamme teknisen toimialan hallinnon henkilöstöä ja haemme joukkoomme toista palvelusihteeriä vakinaiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toimiala koostuu kahden lautakunnan tehtäväkokonaisuuksista. Teknisen lautakunnan tehtäviin kuuluvat mm. kunnan kiinteistöt, yleiset alueet, liikenneväylät, kunnallistekniset palvelut, kunnan rakennuttaminen sekä kaavoituksen valmistelu. Rakennuslautakunnan tehtäviä puolestaan ovat rakennusvalvonta-, asunto-, palo- ja pelastustoimi ja sekä ympäristönsuojelu.

Palvelusihteerin tehtävänkuva tulee muodostumaan pääosin toisen lautakunnan tehtävien mukaisesta kokonaisuudesta valittavan henkilön koulutuksen, osaamisen ja vahvuuksien mukaan. Tehtävään valittavalla tulee olla myös valmius sijaistaa toista palvelusihteeriä.

Iitin kunnassa on valmisteilla hallintomallin uudistaminen valtuustokauden vaihtuessa 1.6.2021, jolloin käyttöön otettaisiin valiokuntamalli. Uudistus voi vaikuttaa tehtävien sisältöön jatkossa ja myös tehtävänimike saattaa muuttua.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Lisäksi valittavalta toivomme
- Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Hyvää tehtäviin liittyvän erityislainsäädännön tuntemusta ja/tai kykyä tulkita säännöksiä
- Hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä tuottaa asiatekstejä
- Erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia, kuten mm. kokemusta Dynasty-asianhallintajärjestelmästä tai Lupapisteestä sekä muista toimialalla yleisesti käytettävistä ohjelmistoista.
- Kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

Palkkaus (01TOI060) ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaikamuoto: toimistotyöaika (liukuva). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.iitti.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: Tekninen johtaja Harri Hoffren, puh. 040 485 4037 ja palvelusihteeri Marja Karhu, puh. 040 483 3778.

Iitin kunta, Tekniset palvelut
Osoite: Rautatienkatu 22, 47400 Kausala

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.