Palvelusihteeri - Siikajoen kunta

Siikajoen kunta hakee PALVELUSIHTEERIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palvelusihteerin tehtävä sisältää asiakaspalvelua, neuvontaa, tiedottamista, laskutusta, asiakirjahallintoa, arkistonhoitoa ja muita toimistotöitä.

Palvelusihteerin toimen kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Arvostamme kunnallishallinnon ja kuntalain tuntemusta sekä kokemusta asiakirjahallinnosta, arkiston hoidosta ja avustavista taloushallinnon tehtävistä.

Haemme tehtävään ammattitaitoista asiantuntijaa, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä vahva kehittämisote.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja Siikajoen kunnan TVA-järjestelmän mukaan. Toimeen valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimea täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Siikajoen kunta on savuton työpaikka. Hakemus on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.7.2021 klo 12 mennessä. Aikaisempaan määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Pertti Severinkangas (puh: 040 3156 200, sähköposti: pertti.severinkangas@siikajoki.fi)

Lisätietoja

Siikajoen kunta, Hallinto
Osoite: Virastotie 5A, 92400 Ruukki
Siikajoen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat