Palvelusihteeri - Pudasjärven kaupunki

Tervetuloa töihin Suomen hirsipääkaupunkiin Pudasjärvelle!
Pudasjärvellä voit olla valintasi mukaan keskellä kaikkea tai kaukana kaikesta. Iijoen varrella, Syötteen kansallispuiston kupeessa ja lähellä Oulua. Aitojen kylien ja ihmisten parissa. Hyvien palveluiden ja harrastumahdollisuuksien äärellä.

Haettavana määräaikainen (01/2022 - 05/2023) palvelusihteerin tehtävä teknisen- ja ympäristötoiminnan tehtäväalueella. Määräaikaisen työsuhteen alussa toteutuu 1-2kk perehdytys tehtävää vakituisesti suorittavan henkilön toimesta. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.

Pudasjärven kaupungin teknisen- ja ympäristötoiminnan tehtäväalueen palvelusihteerinä tulet työskentelemään toimialan monipuolisten tukitehtävien parissa. Tehtävä koostuu pääasiassa:
- Ostolaskujen tiliöinti (Rondo)
- Maksumääräykset ja myyntilaskut
- Tilinpäätöksien, osavuosikatsauksien ja talousarvion laadinnan avustavat tehtävät
- Rakennustyön tilaajan ilmoitukset veroviranomaiselle
- Sopimushallinnan arkistointitehtäviä (Cloudia)
- Kokoussihteerin tehtäviä ja asianhallintaa (Dynasty)
- Keskusvaalilautakunnan varasihteerin tehtävät
- Kaupungin viestintä, asianhallinta- ja talousryhmän jäsen
- Muut mahdolliset toimialaan liittyvät työnantajan määrittämät toimistotyöt

Odotamme sinulta työhön tarttuvaa otetta, avoimuutta, huolellisuutta, hyviä atk-taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä arvostamme erityisesti kehitysmyönteistä toimintatapaa.
Tarjoamme mukavan ja kehittyvän työyhteisön jossa pääset antamaan oman osasi teknisen toimialan palvelutuotannon kehittämiseen. Panostamme tulevaisuudessa toimintojen digitalisaatioon ja prosessien tehokkuuteen. Pudasjärven kaupungilla panostetaan henkilöstön hyvinvointiin mm. liikuntaetuuksin.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään merkonomin tai muu tehtävään soveltuva kaupan, liiketoiminnan tai teknisen alan ammatti- tai korkeakoulutus. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan.
Eduksi luetaan aikaisempi kokemus vastaavista hallinnon, kunnallisalan tai kiinteistöalan tehtävistä ja taloushallinnan tehtävistä.

Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kvtes mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 2220,00 + työkokemuslisä

Hakemukset mahdollisine liitteineen tulee jättää sähköiseen järjestelmään osoitteeseen kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.pudasjarvi.fi/
https://jarjenaarella.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Janne Karhu
Tekninen johtaja
Pudasjärven Kaupunki
040 544 3219
janne.karhu@pudasjarvi.fi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Tekninen ja ympäristötoiminta

Suomen hirsipääkaupunki Pudasjärvi on ihmisen kokoinen noin 7800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rajalla. Pudasjärven symboleina toimivat Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen, laajat suo- ja metsäalueet sekä kaupunkimme alueella vapaana virtaava Iijoki. https://jarjenaarella.fi/ http://www.logcapital.fi/fi https://www.pudasjarvi.fi/ https://syote.fi/

Teknisten- ja ympäristöpalveluiden tehtäviä ovat yhdyskuntasuunnittelupalvelut, kunnallistekniset palvelut, vesi- ja lämpöhuolto, tilapalvelut, puhtaus- ja ruokapalvelut, kaupungin omaisuudesta huolehtiminen, rakentajien palvelut, kaavoitukseen ja kaupungin maankäyttöpolitiikkaan liittyvien päätösten valmistelu ja täytäntöönpano sekä muut kaupunginhallituksen määrittelemät tehtäväalueet.

Tavoitteena teknisillä palveluilla on pitää kaupungin vastuulla oleva toimintaympäristö turvallisena ja hyvin toimivana kokonaisuutena.


Osoite: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Sinulle suositellut työpaikat