test

Tervetuloa
Palvelusihteerin sijaiseksi
Janakkalaan

Palvelusihteeri työskentelee teknisen toimialueen tiloissa kunnantalolla Janakkalan kunnassa. Palvelusihteerin työnkuvaan kuuluu erilaisia tehtäviä niin liikuntapalveluiden kuin teknisen toimenhallinnon tulosalueilla kuten laskutus, kirjaus, arkistointi, postitus, nettisivujen päivitys, tilavarausjärjestelmän käyttö, kulunvalvonta, päätöksen toimeenpano jne.

Olisitko se Sinä?

Onko sinulla kokemusta palvelusihteerin tehtävistä kunnan teknisellä toimialalla ja onko timmi-tilavarausjärjestelmä sinulle tuttu? Haluatko päästä tekemään töitä monipuolisesti?

FAKTAT:
Työn luonne toimistotyö
Työsuhteen kesto 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan - 30.6.2022
Työaika Toimistotyöaika 36,25h/vko
Palkka KVTES:n mukaan

Toimen pätevyysvaatimukset:
Soveltuva, vähintään toisen asteen perustutkinto.

Eduksi katsotaan palvelusihteerikokemus ja -osaaminen kunnalliselta puolelta sekä timmi-tilavarausjärjestelmän käyttökokemus.

Toimessa noudetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa liikuntapäällikkö Inkeri Jortikka, 03 680 1800, inkeri.jortikka@janakkala.fi, teknisen toimen talous- ja hallintopäällikkö Tiina Vesala, 03 680 1315, tiina.vesala@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta / Liikuntapalvelut

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat