Skip to main content
test
Palvelusihteeri - Paimion kaupunki

Haemme Paimion kaupungin sivistyspalveluihin palvelusihteeriä.

Palvelusihteerin viran tehtäviin kuuluvat mm. koulukuljetuksiin liittyvä päätöksenteko, koulukuljetussuunnittelu, reititykset, kuljetusmuutosten organisointi ja yhteyshenkilönä toimiminen sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinointi ja päätökset ap-ip-toimintapaikoista ja asiakasmaksuista. Lisäksi palvelusihteerin työtehtäviin kuuluvat koulutoimiston oppilashallintojärjestelmään ja asiakaspalveluun, taloushallintoon ja tilastointeihin sekä toimialan hallintoon liittyvät muut tehtävät.

Haemme aktiivista, yhteistyökykyistä ja asiakaspalveluhenkistä ammattilaista, jolla on organisointikykyä, tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta. Palvelusihteeri käyttää aktiivisesti mm. Primus-oppilastietojärjestelmää ja Wilmaa, O365-ympäristöä ja Unit4-taloushallintojärjestelmää. Meille tärkeätä on ennenkaikkea innostunut asenteesi työhön sekä halusi oppia ja kehittyä oman vastuualueesi asiantuntijaksi. Henkilökuljetusten ja peruskoulujen toimintaympäristön tuntemuksesta on apua viran hoitamisessa. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa ja viestintäosaamista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Logistiikka-alan koulutus sekä opetustoimen tuntemus voidaan katsoa hakijalle eduksi.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työaikamuotona on toimistotyö (36,25 h/vko). Käytössä on liukuva työaika ja joustava mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. Työpiste sijaitsee Paimion kaupungintalolla. Kesästä 2024 alkaen Paimio on yksi Turun kaupunkiseudun Föli-joukkoliikennejärjestelmän piiriin kuuluvista kaupungeista.

Suhtaudumme myönteisesti ja kannustavasti henkilöstön täydennyskoulutustoiveisiin. Henkilöstöetuna kaupungin työntekijät mm. voivat käydä maksutta uimahallissa ja kuntosalilla; uusimpina henkilöstöetuina käyttöön ovat tulossa työsuhdepolkupyöräetu sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Hakuaika päättyy 8.6.2023 klo 15:00. Toivomme hakemukset ensisijaisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Tarvittaessa hakemuksen ja CV:n voi toimittaa osoitteella: Paimion kaupunki, sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen, PL 50, 21531 Paimio. Kirjaa kuoreen: palvelusihteeri. Hakemuksia ei palauteta eikä muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.paimio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: sivistysjohtaja Jyrki Lumiainen p. 02 474 5311 tai jyrki.lumiainen@paimio.fi

Lisätietoja

Paimion kaupunki, sivistyspalvelut

Paimio on yli 11 000 asukkaan kasvava maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Turun ja Salon puolivälissä. Vuodesta 2024 alkaen Paimio on myös osa Turun kaupunkiseudun Föli-joukkoliikennealuetta. Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Vistantie 18, 21530 Paimio

Sinulle suositellut työpaikat