Skip to main content
test
Palvelusihteeri asiakasmaksutiimiin - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme palvelusihteeriä vakinaiseen tehtävään psykososiaalisten ja kehityksellisten palvelujen sihteeripalveluihin, asiakasmaksutiimiin. Työpiste sijaitsee Kouvolassa.

Asiakasmaksutiimin sihteerit hoitavat Kymsoten koti-, asumis- ja hoivapalvelujen asiakaslaskutusta. Tehtävä pitää sisällään mm. laskutukseen liittyvää tulotietojen selvittelyä, asiakaskohtaisten laskelmien laadintaa, maksupäätösten valmistelua sekä laskutustapahtumien tallennusta ja tarkastusta. Asiakaspalvelu tapahtuu pääosin puhelimitse. Työ on itsenäistä, mutta käytettävissä on tiimin vankka tuki ja yhteistyötä tehdään kollegojen kanssa päivittäin.

Asiakasmaksutiimin palvelusihteerin tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tarkkaa ja huolellista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä paineensietokykyä. Terveys Lifecaren tuntemus ja hyvät tietotekniset taidot luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus tai ammatillinen tutkinto.

Edellytämme tartuntatautilain 48 a § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Työnantajana tarjoamme:
- Kilpailukykyisen palkan, joka nousee työvuosien karttuessa
- Vuosiloman, joka pitenee palveluvuosien kertyessä
- Hyvän perehdytyksen
- Monipuolisia tehtäviä osana osaavaa työyhteisöä
- Mahdollisuuden kehittää työtä
- ePassi-hyvinvointisovelluksen
- Kattavan koulutuskalenterin

Töiden aloitus on sovittavissa. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Työsuhteen alussa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot ensisijaisesti sähköpostitse:
Palveluesimies Tanja Tammi-Turtiainen
tanja.tammi-turtiainen(at)kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 45100 Kouvola

Sinulle suositellut työpaikat