Palvelusihteeri hyvinvointipalveluihin - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna vakituinen palvelusihteerin toimi hyvinvointipalveluissa Pyhäjärvellä. Työskentely tapahtuu tällä hetkellä pääsääntöisesti terapiapalveluissa ja lisäksi vammaispalveluissa sekä hyvinvointipalveluiden hallinnossa.

Terapiapalveluissa työskentelee 2 palvelusihteeriä; toinen Haapajärvellä ja toinen nyt avoinna olevassa Pyhäjärven terapiayksikön palvelusihteerin paikassa. Terapiapalveluissa tuotetaan päihdetyön, mielenterveystyön ja perheneuvolan palvelut. Palvelusihteerin työnkuvaan kuuluvat terapiapalveluiden asiakaspalvelu, laskutus, erilaiset toimistotyöt. Osa työnkuvasta ohjautuu vammaispalveluihin sekä hyvinvointipalveluiden hallintoon.

Työ alkaa 1.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työaika on 36h 45 min.

Edellytämme alan ammattikorkeakoulututkintoa, aikaisempaa opistotasoista tutkintoa tai liiketalouden perustutkintoa sekä tietokoneen ja toimisto-ohjelmien käyttötaitoja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon asiakaspalvelusta ja palvelujärjestelmästä sekä asiakaslaskutuksen osaamista.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa on 6 kk:n koeaika.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisinä Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tehtävää myös lähettämällä hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen, kirjekuoressa tulee silloin olla hakuavaimen numero 284343.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila, PL 66, 85801 HAAPAJÄRVI.

Todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat Terapiapalveluiden johtaja / perheneuvola psykologi Taija Kekäläinen p. 044-4457786 sekä hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila p. 040-1808992

Hyvinvointipalvelut
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.