Palvelusihteeri (kirjanpito) Pudasjärvelle - Oulunkaaren kuntayhtymä

Palvelusihteeri (kirjanpito) Pudasjärvelle - Oulunkaaren kuntayhtymä

Oulunkaaren kuntayhtymän seudullisen kuntapalvelutoimiston toimintamalli on hajautettu, ja toimipisteet sijaitsevat Iissä, Pudasjärvellä, Simossa, Utajärvellä ja Vaalassa. Oulunkaaren kuntayhtymän seudullinen kuntapalvelutoimisto hakee talouspalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen palvelusihteeriä Pudasjärvelle.

Palvelusihteerien tehtävänä ovat laaja-alaiset taloushallinnon tehtävät. Tehtävään haettavalta henkilöltä toivomme soveltuvaa kaupallista koulutusta ja riittävän kirjanpito-, käyttöomaisuus- ja mahdollisesti konserni- ja tilinpäätöskokemuksen lisäksi itsenäistä ja vastuullista otetta työhön niin tiimissä kuin itsenäisesti. Lisäksi edellytetään asiakaspalvelutaitoa, pitkäjännitteisyyttä ja työhön sitoutumista sekä motivaatiota tietojärjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

taloussihteeri-controller Satu Keskitalo, satu.keskitalo@oulunkaari.com, puh. 044 275 4927 (13.-14.6. klo 12-16) ja
hallinto- ja henkilöstöjohtaja Juha Torvinen, juha.torvinen@oulunkaari.com, puh. 050 388 1830.

Oulunkaaren kuntayhtymän hallinto, Talouspalvelut
Osoite: Pudasjärvi

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.
Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Oulunkaari on savuton työyhteisö.
Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Tutustu työnantajaan