Skip to main content
test
Palvelusihteeri - Kokkolan kaupunki

Tule Palvelusihteeriksi Kokkolaan!

Haemme palvelusihteeriä vakinaiseen työsuhteeseen Kokkolan kaupungin kaupunkiluvitukseen. Kaupunkiluvituksen vastuualueelle kuuluvat ympäristönsuojelutehtävät, rakennusvalvonta, pysäköinninvalvonta sekä yleisten alueiden lupa-asiat. Vastuualueellamme työskentelee 22 asiantuntijaa, joista kolme palvelusihteeritehtävissä.
Palvelusihteerin työtehtävät sijoittuvat kaupunkiluvituksessa pääasiassa 'ympäristövalvonnan tiimiin'. Työhön kuuluu lisäksi palvelusihteerin työtehtäviä rakennusvalvonnassa. Palvelusihteeri hoitaa muun muassa lupa- ja valvonta-asioiden sekä päätösten täytäntöönpanoa, kuuluttamisia ja asiakirjojen kirjaamista ja seuraamista, sekä arkistointiin ja laskutukseen liittyviä työtehtäviä.
Valitun osaamisen ja mielenkiinnon mukaan työtehtävissä on myös mahdollista tehdä ympäristövalvonnan avustavia työtehtäviä, osallistua raporttien ja päätösten valmisteluun ja siten myös kehittää osaamistaan ja taitoja ympäristönsuojelun työtehtävien eri osa-alueilla.
Hakijalta odotamme reipasta ja iloista asiakaspalveluhenkistä otetta työtehtäviin. Edellytämme hyviä tietoteknisiä taitoja. Arvostamme itseohjautuvuutta ja valmiutta omaksua uusia työtehtäviä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakasta arvostavaa ja palvelevaa työskentelyotetta. Työtehtävissä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiselle antaa tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, vastaava muu soveltuva tutkinto tai muutoin osoitetut vastaavat tiedot ja taidot.
Eduksi katsotaan aikaisempi kunnallishallinnon aikaisempi kokemus sekä erityisesti kokemus ympäristövalvonnassa tai rakennusvalvonnassa työskentelystä. Eduksi katsotaan Dynasty 10 -tiedon -ja asianhallintajärjestelmän sekä Trimble Locus-järjestelmän osaaminen. Eduksi katsotaan myös perehtyneisyys hallintolakiin, kunnallislakiin, ympäristönsuojelun lainsäädäntöön ja arkistointiin.
Kokkolan kaupungin kaupunkiluvituksessa on osittainen etätyöskentelymahdollisuus, jolloin työtehtävää on mahdollista tehdä sovitusti osin myös etätyönä. Tervetuloa mukaan mukavaan työyhteisöön!
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä erikseen pyydettäessä.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. kaupunkiympäristölakimies Juhani Hannila, puh 044 7809307 (juhani.hannila@kokkola.fi)
ja ympäristötarkastaja Tuomas Hirvijoki puh. 040 8068309 (tuomas.hirvijoki@kokkola.fi)
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Paikka täytetään sopimuksen mukaan. Hakemus ansioluetteloineen tulee jättää 31.3.2023 klo 16.00 mennessä kuntarekry-järjestelmän kautta.

Lisätietoja

Kaupunkiluvitus

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt työllistävät yhteensä noin 2400 eri alojen osaajaa. Yhdessä huolehdimme kokkolalaisten sujuvasta arjesta, kehitämme kaupungin palveluja ja vahvistamme Kokkolan elinvoimaa. Arvostamme toisiamme, pidämme lupauksemme ja palvelemme asukkaita mahdollisimman hyvin. Luomme työyhteisöjen yhteistä palvelukulttuuria ja toimimme kunnioittavasti ja vastuullisesti.

Tervetuloa meille!


Osoite: Kaupungintalo, Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat