test
Palvelusihteeri - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme PALVELUSIHTEERIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2022 - 31.12.2022. Työ sijoittuu Lahteen mutta liikut kuitenkin tarvittaessa yhtymän alueella.

Työtehtäviisi kuuluu sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakastyötä tukevia tehtäviä kuten verkostotapaamisten aikatauluttaminen ja ajanvarauspuheluiden tekeminen, asiakasasiakirjojen luovutukseen ja -pyyntöihin liittyvää tulostus ja postitus, asiakasasiakirjojen skannaus asiakastietojärjestelmään, kokouskahvitusten järjestäminen, yhtymän käytössä olevan kriisiasunnon vastuuhenkilönä toimiminen, perhehoidon maksatuksiin liittyvät tehtävät sekä lapsiperhepalveluiden palveluneuvonnassa ja tarvittaessa muissa palvelusihteerien tehtävissä sijaistaminen.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavaa ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä työotetta sekä vastuullista tapaa työskennellä. Arvostamme Effica-tietojärjestelmäosaamista.

Etsimme joukkoomme palveluhenkistä henkilöä. Toivomme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä. Perhesosiaalityön ja lastensuojelun toimintaympäristön tuntemus luetaan valinnassa eduksi. Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammatillinen tutkinto.

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä asiakaspalvelun etulinjassa!

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. johtava sosiaalityöntekijä Anu Asikainen
puh. 050 539 1608
anu.asikainen1@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Perhesosiaalityö ja lastensuojelu, Perhesosiaalityö, Keskitetty palveluohjausyksikkö

Päijät-Sotessa työskentelee 6400 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa. Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vapaudenkatu 23 A, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat