Palvelusihteerin toimi - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin konsernipalveluiden tukipalveluissa on haettavana palvelusihteerin vakituinen toimi.

Palvelusihteerin tehtäviin kuuluvat palkanlaskennan ja talouspalveluiden monipuoliset tehtävät. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa palkanlaskentaa ja siihen liittyviä muita tehtäviä sekä ostolaskujen käsittelyä ja tiliöintiä. Sisäisten laskujen kierrätys ostolaskujärjestelmällä kuuluu tehtäviisi.

Tehtävissä edellytetään palkanlaskennan ja/tai taloushallinnon kokemusta.

Arvostamme soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai opistoasteista tutkintoa (esim. tradenomi, merkonomi) sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Toivomme sinun olevan innokas oppimaan uusia asioita ja kehittämään osaamistasi. Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä tiimityöskentelytaitoja, järjestelmällisyyttä, sekä iloista mieltä ja innokasta otetta työhön.

Tarjoamme myönteisen ja iloisen työyhteisön sekä mahdollisuuden oppia laaja-alaisesti kunta-alan talous- ja palkanlaskennan tehtäviä. Kaupungin henkilöstölle tarjotaan laajat maksuttomat liikuntapalvelut. Työpiste sijaitsee Nokian kaupungin kaupungintalolla, myös etätyön tekeminen on mahdollista.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän aloitusaika voidaan sopia mutta toivomme sinun voivan aloittaa syyskuun aikana.

Tehtävissä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 6.4.2020 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai tarvittaessa Nokian kaupunki, kirjaamo, Harjukatu 23, 37100 Nokia).

Haastattelut järjestetään 8.4. ja/tai 9.4.2020.

Tutustu työnantajaan

Tehtävistä lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Pirjo Virtanen puh. 044 486 1685 keskiviikkona 1.4.2020 klo 15.00 -17.00 ja torstaina 2.4.2020 klo 13.00 - 15.00.

Konsernipalvelut, tukipalvelut
Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi