Palvelusihteerin viransijaisuus, Outokumpu (id3590) - Siun sote

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle sekä Heinävedelle Etelä-Savoon. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7000 sote-alan ammattilaista.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sotessa on haettavana 24.9.2020 mennessä PALVELUSIHTEERIN viransijaisuus ajalle 1.10.2020-30.9.2021.

Palvelusihteerin kotipesä on tällä hetkellä Läntisen alueen aikuissosiaalityön, - ohjauksen ja välitystilien yksikössä Outokummussa. Työtehtäviin Sinut perehdyttävät muiden yksiköiden palvelusihteerit ja sosiaaliohjaajat.

Palvelusihteerin tehtäviin kuuluu aikuissosiaalityössä välitystilien hoitaminen, täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käsittely, laskujen asiatarkastus ja aikuissosiaalityön neuvonta ja ohjaus sekä muu palvelusihteerityö. Työ edellyttää satunnaista matkustamista, hyviä vuorovaikutus- ja it-taitoja sekä kykyä kehittää työprosesseja.

Tässä työyhteisössä saat itsellesi osaavaa tukea niin työtehtävien hoitamisessa kuin työssä jaksamisessa. Olemme innokkaita ja kehittämismyönteisiä sosiaalialan asiantuntijoita ja ammattilaisia. Tiimimme jakautuu neljän kunnan aikuissosiaalityön yksikköön. Palvelusihteerin työpanos on merkittävä osa asiakastyön, yksiöiden ja muiden työntekijöiden arjen työn sujumista. Tässä Sinulla on loistava mahdollisuus päästä tekemään itsenäistä ja vaihtelevaa työtä osaavassa tiimissä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva toisen asteen tutkinto. Lisäksi edellytämme, että olet tarkka, tulet toimeen asiakkaittemme kanssa, kykenet itsenäiseen työhön ja olet rohkea ottamaan asioista selvää. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus aikuissosiaalityössä tai muissa sosiaalipalveluissa, erityisesti välitystilien hoidosta ja toimeentulotuen käsittelystä sekä kirjanpitoon ja taloushallintaan liittyvä osaaminen. Myös positiivinen luonne ja joustavuus työtehtävien hoidossa voivat edesauttaa valinnassa.

Viransijaisuus täytetään 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Mari Metsävainio p. 013 330 5201 sekä työn
tehtäväsisällöstä palvelusihteeri Anne-Mari Liukko p. 013 330 5243

Tehtävään haetaan sähköisesti.
Joensuussa 7.9.2020
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3590
  • 7.9.2020 - 24.9.2020 23:59
  • OutokumpuPohjois-Karjala

johtava sosiaalityöntekijä Mari Metsävainio p. 013 330 5201 sekä työn

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!