Palvelussuhdeasiantuntija - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin henkilöstöpalveluissa on haettavana 16.4.2021 klo 15.00 mennessä

PALVELUSSUHDEASIANTUNTIJAN toimi

Palvelussuhdeasiantuntijan toimi sijoittuu osaksi henkilöstöpalveluiden vastuuyksikköä. Palvelussuhdeasiantuntijan toimeen kuuluu tavanomaisia palvelussuhdeasioita, kuten erilaisten sopimusten ja päätösten valmistelua sekä työaikojen hallintaan liittyviä tehtäviä. Lisäksi tehtävään kuuluu vaativampia laskenta-, selvitys- ja raportointitehtäviä. Palvelussuhdeasiantuntija toimii tarvittaessa palvelussuhdepäällikön sijaisena, muina aikoina toimeen ei sisälly esimiesvastuuta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Toimessa on 4 kk koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon alkamista.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelussuhdepäällikkö Marjo Kuittinen, 040 757 6530, marjo.kuittinen@lshp.fi.


Rovaniemellä 26.3.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelussuhdepäällikkö Marjo Kuittinen, 040 757 6530, marjo.kuittinen@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tukipalvelut, Henkilöstöpalvelut
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat