test
Palvelussuhdepäällikkö, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala - Espoon kaupunki

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja vankan virka- ja työsuhdeasiantuntemuksen omaavaa palvelussuhdepäällikköä. Työsi käynnistyy merkittävässä murroskohdassa, kun kuntien vastuulla olevien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen tehtävien siirtoa hyvinvointialuille valmistellaan.

Palvelussuhdepäällikkö toimii johdon ja esihenkilöiden tukena palkka-, palvelussuhde- ja työnantajatehtävissä sekä muutosjohtamisessa. Tehtäviin kuuluvat virka- ja työehtosopimusten laaja-alaiset tulkinnat, ohjeistukset ja linjaukset, päätösten valmistelu sekä koulutus- ja tiedotustehtäviä. Lisäksi palvelussuhdepäällikkö toimii hyvinvoinnin ja terveydentoimialan neuvottelijana. Palvelussuhdepäällikkö on hyvinvoinnin ja terveyden toimialan henkilöstöpäällikön sijainen.

Työpaikan nimi: Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, esikunta, talouden ja hallinnon alue, henkilöstöyksikkö. Virka siirtyy 1.1.2023 alkaen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Työaika: 36 h 15 min viikossa, liukuva työaika

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: perehtyneisyyttä henkilöstöasioihin, kykyä saada aikaan laajoja ja kestäviä ratkaisuja, muutosmyönteisyyttä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä viestintätaitoja

Arvostamme: kunnallisten virka- ja työehtosopimusten sekä sosiaali- ja terveystoimen tuntemusta.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee noin 4000 ammattilaista. Henkilöstöyksikössä meitä on 13.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Tarja Rantonen, puh 050 363 5906, tarja.rantonen@espoo.fi
Varmimmin tavoitettavissa tiistaina 4.1. klo 12.30-13.30 ja maanantaina 10.1. klo 9.00-10.00

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Esikunta, Talous ja hallinto, Henkilöstöyksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat