Palvelussuhdepäällikkö, sijaisuus - Espoon kaupunki

Palvelussuhdepäällikkö, sijaisuus - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Palvelussuhdepäällikön tehtävät sivistystoimessa.Palvelussuhdepäällikkö - tulkitsee ja soveltaa virka- ja työehtosopimuksia- ylläpitää ja kehittää palkkausjärjestelmiä sivistystoimessa- ohjaa ja neuvoo esimiehiä palkka- ja palvelussuhdeasioissa - osallistuu muutosten toteuttamiseen- viestii, kouluttaa ja neuvotteleeTehtäviin kuuluu esimiestyö ja henkilöstöpäällikön sijaistus.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja alan tuntemus.

Tehtävässä edellytetään :Haemme palvelussuhdeasioiden ammattilaista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää rakentavaa ja eteenpäin menevää työotetta. Työ edellyttää ja mahdollistaa jatkuvan oppimisen ja tarjoaa monipuoliset osaavien kumppaneiden yhteistyöverkostot.

Arvostamme opetusalan henkilöstöasioiden tuntemusta ja kokemusta esimiestyöstä.

Henkilöstöpäällikkö Marjo Sotala-Solovjew +358503952165 marjo.sotala-solovjew@espoo.fi

Sivistystoimen henkilöstöyksikkö
Osoite: Kamreerintie 3 B, 2770,

Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluja. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tutustu työnantajaan